Radionica za osobe s invaliditetom "Betlehem"

Radionica za osobe s invaliditetom „Betlehem“ na području općine Čapljina djeluje od početka 2011. godine. Radionica  pruža mogućnost stjecanja vještina za obavljanje svakodnevnih aktivnosti osobama s intelektualnim, tjelesnim i osjetilnim poteškoćama, bilo da se radi o aktivnostima samozbrinjavanja, aktivnostima produktivnosti ili slobodnog vremena. Jedan od važnih čimbenika ove radionice jest i uključivanje tih osoba u zajednicu kroz različite aktivnosti radionice (prodajne izložbe, sudjelovanje u svim općinskim manifestacijama, izletima i dr.)

Trenutno radionica broji 14 korisnika, od toga je dvoje korisnika zaposleno kroz različite projekte. Usluge koje radionica pruža javnosti su:

• Profesionalno uramljivanje slika

• Izrada pozivnica i zahvalnica za vjenčanje

Osim ovih usluga u radionici izrađujemo različite uporabne i dekorativne predmete od prirodnih materijala. A naši najpoznatiji i najpopularniji radovi su slike u drvetu i pločice s imenima.

Ako želite s nama surađivati, darovati nam materijal za rad, pridružiti nam se kao volonter ili saznati nešto više o nama javite nam se ili nas pohodite.

0 0